Årets julklapp!

Som nämnt så är Soss-It ett företag som erbjuder upplevelser. Skillnaden mot liknande företag är att Soss-It erbjuder riktiga Sosseupplevelser!
Ett utdrag ur Sossit's utbud av upplevelser:


Discobowling med Adam Alsing.

Låt Soss-It ta med dig på en genuin bowling upplevelse.
På Åkeshovs bowlinghall välkomnas du av radio- och tv-kändisen Adam Alsing.
Adam instruerar er i hur bowling fungerar.
I paketet ingår 15 minuters genomgång med Adam Alsing, en bana i en timme. Efteråt bjuder Adam er på en norrlandsguld och baconchips i baren!

För 1-4 personer.


Husvagnssemester:

Övernattning i husvagn +middag.
 Soss-It bjuder in dig till vår lyxiga husvagn på Ängby camping.
Vi lagar mat tillsammans. Grillad flintastek med blåbands pulverbea och pommes står på menyn.
Middagen förtärs självklart i vårt lyxiga förtält!

För 1-4 personer

Skrapa Triss i tv:

Soss-It ger dig chansen att tjäna pengar på det enda ärliga sättet. Du får i detta paket chansen att få sitta i Tv4's morgonsoffa och skrapa fram en vinst upp till 5 miljoner kr. Vinstbeloppet är reserverat och får bara användas till följande: betala av skulder, renovera ditt kök, åka med familjen till Kanarieöarna eller ge bort pengarna till en släkting äldre än 85 år.


Fredagsmys:

Fredagsmys med inkluderad taco buffé och veckofinalen av Idol. Anna Book kommer hem till dig och lagar tacos.
Hon Bjuder även på sin världsberömda ostdipp bestående av 3 olika ostar.


Dagishämtning:

Hämta Linda Rosings 7 barn på dagis


Gyllende tiders sommarkonsert:

Varje år spelar gyllende tider sin sommarkonsert i Tylösand. Soss-It har reserverat en biljett till dig!

Resa till Tylösand med Swebus Express och en natts övernattning på vandrarhem ingår.


Storhandla:

Låt Henrik Dorsins rollfigur Ove ta med dig till Willys för storhandling.
Soss-It rekommenderar denna upplevelse på en lönehelg för största möjliga upplevelse!


Solsemester på Gran Canaria:

Soss-It bjuder ner dig till fritidsresors populäraste familjehotell!
Grisfesten är självklart förbokad!!


Ungsstekt Falukorv!

Låt vår svenska folkskatt Kikki Danielsson ta dig och din familj till oanade kulinariska höjder.
Kikki kommer hem till dig och lagar sin berömda ugnsstekta falukorv!



Hemma

Har varit tyst ett tag från mig, vilket kan förklaras av att jag levt det ljuva livet i Costa Meloneras. 

Här hemma i Stockholm har julrushen börjat på allvar. Från mitt fönster ser jag horder av drönare som buffas och knuffas för att ta sig fram. Allt i jakten på årets julklapp.
Ska mannen få en skjorta från dressman eller kanske en slips? Eller, ska vi slå på stort och ge honom ett presentkort på ströms. Så han kan göra sig ett klipp under mellandagsrean?
Mamma ska få badbomber, så hon kan pseudo lyxa till det i sitt trånga lilla badkar ute i förorten.
Sonen i familjen ska såklart få en Zlatantröja-replica inköpt från något av alla dessa billigare-än-ullared-stånd på plattan.
Yngsta dottern, jo hon ska få Kim Kardashians nya doft. Den äldsta dottern får ett presentkort på en tribaltatuering i svanken. Lagom till sommarens partyresa. Än inte utan att man känner en rysning längst ryggraden när man börjar fundera på vad som rör sig i deras små drönarhuvuden.

Själv har jag redan hittat den perfekta Julklappen till mina familj och mina vänner.
Soss-It, är en spinoff på företaget Live-It.
Soss-It erbjuder upplevelser, men inte vilka som helst, utan du får chansen att få uppleva något riktigt sossigt!
Iklä dig din finaste dressmankostym och ge dig ut på ett riktigt sosse äventyr


Inga konstigheter alls.  










God morgon

Solen skiner på min lilla ö idag igen. Börjar närma sig en lagom dagsvärme.

Har nyligen ätit en alldeles lysande frukost ute på terassen. Den färskpressade juicen är helt perfekt här på hotellet. Går ens att jämföra med den man gör här hemma. Funderar på att låta min assistent hitta en annan leverantör av apelsiner hem till mig.
Efter att ha smakat denna juice så kan jag inte gå tillbaka. Det går helt enkelt inte.

Måste också sätta ett plus i kanten för servicen här på hotellet. Förvisso är det sådant jag ser som en självklarhet. Att handukar byts ut minst 1 gång per dag, att mina lakan är ordentligt manglade, att man får serering direkt vid poolkanten. Och snabbt. Tyvärr har inte alla hotell samma inställning som mig. Men här är det fullservice.
Inga konstigheter alls.

Nu sitter väl ni och undrar hur det gick med alla sossefamiljer från Arlanda. Inte helt oväntat, men ändå till stor lättnad för mig, kan jag meddela att de tog sin sossetranfer iväg till sina sossehotell.
Vi gled förbi den stinkande hopen av smutsiga västeråsare, vidare till våran väntande chaufför.
Går ändå en tanke till dessa stackars vilsna själar som nu antaligen sitter vid deras skitiga pool med en fulöl i handen. Skrikande ungar som far runt omkring dem. Inom kort kommer det någon nasare förbi och kränger på dem biljetter till kvällens grisfest. Väl på grisfesten kommer de i vanliga ordning klaga på den "inhemska" maten, och längta hem till fredagsmys med tacos.
Man vill bara skaka liv i dem och rädda dem från deras tragiska tillvaro.


Viva España!

Sitter på Arlanda. Dricker en bärs och väntar på flyget.

Börjar bli lite oroligt, alla människor i incheckningskön såg ut som deltagare i Ullared eller <insert valfri dokusåpa>. Får väl hoppas att de är på väg till ett annat hotell än mig.

Mitt slappande vid poolen kommer att försämras avsevärt av Roland 43 år från Eslöv som ska hoppa bomben varje eller varje sänkt lokal billigaste man kan hitta öl. Allt i ett försök att imponera på Berit, fruns lillasyster. Som med sitt permanent var den populäraste tjejen utanför korvkiosken på 70-talet i Eslöv.
Berit å andra sidan, hon kommer ligga vid poolen och vara alldeles för full, och alldeles för närgången på all barpersonal. Eftersom hon lever kvar i tron att det fortfarande finns en attraktionskraft kvar. Att även om hon börjar bli till åren är hon fortfarande snyggast vid korvkiosken. Trots att hon idag är en överviktig, sönderrökt och söndersupen blekfet 44 åring. Deras ungar kommer springa runt och skrika, stänka vatten på allt och alla och spilla glass i poolen. Deras äldsta dotter, som nu är snyggast vid korvkiosken kommer ligga 14 timmar om dagen vid poolkanten för att jobba på brännan, och under solglasögonen spana på alla som hon tror checkar in henne...

Men med största sannolikhet så kommer de bo på något sossigt all inclusive-hotell. Och jag kommer ha en helt fantastisk resa.

Brukar bli så, inga konstigheter!





Fredagsmys

Haha vilket sossigt ord!
Men känslan av fredag börjar faktiskt att infinna sig. Ny klocka på armen, en glas rött i handen.
Snart kommer ett par vänner över för lite fördrinkar innan kvällen tar fart på riktigt.

Klockan jag hade siktat in mig på idag, fanns inte i lager. Skulle köpa en IWC portofino (bild nedan).
Så jag fick beställa den, skulle ta 2-3 veckor. Ni förstår att jag inte orkar vänta så länge på en ny klocka, så jag köpte en annan så länge. Inga konstigheter där. Men är inte gjord av pengar, så fick bli en billigare variant. Blev en Omega De Ville.


Helt ok den med, eller vad tycker ni?


Beställd:                                                            Köpt:


Följ min blogg med Bloglovin

Dumbphone

Jävla Eric Tönt! Jag upptäckte precis att fått med mig hans sossemobil av misstag. En dumbphone så klart!
Jag började trycka på skärmen och det enda som hände var att jag såg mina flottiga tumavtryck.

Tog en minut innan jag fattade hur man mobilnavigerade på 90 talet. Kom åt hans telefonlista. Han har ett riktigt följe den mannen, Namnlistan på  F börjar med Fröken Väder (han är inte ens polare med Fröken Ur! Som borde ligga före) och N började med Nummerupplysningen (som visserligen bytte namn till 118118 innan Estonia sjönk).

Sen fick plastbiten  SMS och det var Habbe som tydligen låg och spydde och tyckte synd om Eric Tönt av nån anledning jag fortfarande inte fattar. Eller det gör jag i och för sig. Det är det enda jag verkligen fattar.  På nåt sätt lyckades jag fibbla till mobilen så en av Erics två vänner (Fröken väder) ringde upp mig i 5 minuter för 19:20 per minut (kan han ha). Nu är jag på väg ut och ska köpa en klocka. 
Tönt-Erics mobil käkar räkskal tillsammans med bajsblöjor och bananskal nere i mitt grovsoprum. Friday here I come!


Fan fan fan!

SOSSE OCKSÅ! Igår var verkligen ett lågvattenmärke. Det måste varit tequilan - jag MÅSTE skylla på tequilan -  Jag vill inte bete mig som jag gjorde. Jag KAN inte bete mig som jag gjorde.

Jag, Habbe och Christoffer var nere på Riche igår. Det måste varit tequilan. Vi shotade friskt uppe hos Habbe. Han hade sina lite töntiga polare där Eric och nån annan jag inte ens orkade lära mig namnet på.

Nere på Riche var det rätt fett. Bra folk för en torsdag. Allt var bra, men något kändes fel. Kände mig off. Tankarna började snurra iväg. Mina kompisar tittade undrande på mig. Jag var liksom inte där. Och sen… Och sen spelar de den där jävla skitsosselåten från Ryssland… Wind of… nånting… change? (Ryssland borde inte skrivas med stor bokstav, det borde inte skrivas alls, det borde hetta r-land) Och! Jag! Börjar! Gråta! Till skitkommunistsosselåten Wind of change. Helt plötsligt var det som jag förstod hela texten om fred, frihet och barn. Vad är det för SKIT? Barn?!?! Hela den där kommevänliga skiten är ju livsfarlig för finansen. Det fattar ju vem som helst. Och vad är det för fjollbögtext? Wind of change???

Habbe började garva så hans drink (vad han nu drack för slisk) sprutade ut ur munnen. Hans töntpolare Eric garvade också och han drack fatöl den billiga kommunisten.  Jag bara drog! Jag hatar Wind of change. Jag hatar Habbe och jag hatar Eric Tönt. Jag kan inte gå tillbaka dit.

 Nu orkar jag inte skriva mer. Later… Fan!


Vilken dag

Kanske årets stressigaste dag. En massa saker att göra, folk att träffa. Och då ska såklart min assistent sjukskriva sig. Så oprofessionellt. Sverige och dessa konstiga lagar, pratade med min advokat och tydligen kan man inte sparka folk för att de sjukskriver sig.

Nu ska jag i alla fall väg till Prinsen och ta en kalvfärsbiff och ett glas Amarone. Sen tar jag nog ledigt i eftermiddag.

Inga konstigheter!


Bloggar från badkaret

Äntligen tillbaka! Till min egna lägenhet och till mina vanliga morgonrutiner.

Inga konstigheter!

RSS 2.0